Kiima pillu vaimolle mustaa miestä

Kotiin hän oli yleensä saapunut seuraavana päivänä uupuneena. Mitä jos minä lähtisin tuonne ravintoloiden suuntaan ja sinä jäisit johonkin tänne hotellin lähellä odottamaan minua ja rakastajaani? Minä puin vaaleat kesähousut ja ohuen t paidan. Peppu on leveä, selluliitiäkin on lihaisissa ja pitkissä reisissä. Pehmeä päiväpeite hyväili selkäni ja peppuani altapäin. Toivoin, etteivät veljet ja niiden kaverit kuulleet tätä, mutta sen jälkeen pikkupojat unohtuivat minulta. Pornonovelli paksuksi valkoisen naisen seksinovelli. Ei tällaisesta asiasta kai ole helppo puhua vastasin hiljaa ja katselin vaimoani. Olisi aivan ihqua saada kullia keski-ikäiseltä ukolta, jonka otteet ainakin olisivat varmat ja kokeneet. Huomasin tänänkin tekeväni niin, kun istuin kahvilassa koulun jälkeen. Huomasin ensimmäiseksi keski-ikäisen kuljettajamiehen hyvinmuotoillut viikset.

Mitä nainen haluaa sängyssä aasialaista seksiä

Ehkä he käntyisivät vielä takanani vilkaisemaan peppuani, kuten monella miehellä on tapana. Saimme hiukan rahoitettua mieliämme vaikka ei se helppoa ollut. Heitin veljille kiitokseksi toisen ostamistani karkkipusseista ja pyysin tällä lahjuksellani kotirauhaa itselleni. Pillu on iso ja venyvä, ei kuitenkaan ns väljä, vaan nimenomaan iso, pehmeä ja kuuma. Pakaroissa oli molemmissa punaiset hankaus jäljet. Lentokoneesta laskeutuessa tunsimme kuuman aallon vasten kasvoja, etelän tunkkainen haju kiusasi aluksi sieraimia mutta siihen tottui yllättävän nopeasti. Mietin samalla, miten miehiä voi kiihottaa niin paljon rintojen hyväily. Onko heille jänyt lapsuudesta jokin halu rintoja kohtaan? Sitten silmäilin itselleni vapaan paikan ja istuuduin mustatukkaisen maahanmuuttajapojan viereen. Millaisen miehen kanssa olisi ihanaa rakastella, kysyin mielessäni itseltäni. Huohottavasta kurkustani päsi vielä lujempi voihkaisu kuin äsken. Ajattelin jälleen, mikä kiihottaisi miehiä ja poikia eniten. Kukaan ei ole vielä sanonut suoraa kommenttia siitä, mutta monet ovat käntyneet katsomaan, kun olen kulkenut ohi. Nuorempi riisui housunsa ja hänen kivikovaksi turvonnut kyrpänsä ponnahti esiin voimallisesti.

rinnoillani pysähtyi hetkeksi, mutta jatkui jälleen. Olen tyytyväinen rintoihini, koska ne ovat mielestäni ihan hyvänkokoiset ikäiselleni nuorelle naiselle. Tänän on vihdoin se päivä joka on kutkuttanut meitä molempia jo reilun kuukauden ajan, vaimo on lähtee laivalle yhdessä vakialfansa kanssa, itse en mukaan lähde, joten jännittävä vuorokausi tulossa kaikinpuolin. Katjalla oli vaaleat farkut jalassaan ja sinertävä tunika yllän. On kiihottavaa olla keskellä päivä alasti ja pitä ulko-ovea lukitsematta niin, että joku voisi tulla sisän ja yllättä meidät itse teossa. Olin jopa uikuttaessani olevinani aikaisemmin minua vastaan tulleiden miesten yhteiskäsittelyssä. Vanhempi otti tiukan otteen vaimoni lantiosta ja ryhtyi ohjaamaan kovaa, suurta kalua sisän. Laitoin hiljaista musiikkia taustalle soimaan ja vielä yhden tuoksukynttilän palamaan. Onneksi taustamusiikkini soi huoneessa peittäen sopivasti huokaukseni ja voihkimiseni alleen. Oli pakko masturboida päivän kiihotus hetkeksi pois mielestä. Atleetti joi jävettä ja vaimoni kirjavaa drikkiä.